Lägg ett snyggt trägolv

Funderar du på att lägga ett snyggt trägolv hemma hos dig? Det finns en hel del golv att välja mellan som både är av äkta trä och som liknar trä. Har du en stor budget att röra dig med kan du välja den äkta varan, men har du en mindre budget finns andra alternativ som ändå ger ett trovärdigt resultat.

Oavsett vilket golv du vill lägga hemma hos dig kan du ta hjälp av www.k3golv.se för att få ditt golv lagt. Kolla in deras hemsida för att ta reda på om det finns något de kan hjälpa dig med, oavsett vilket typ av golv du är intresserad av.

Välj golv efter din budget

Golv finns i många olika material och prisklasser. Är det ett trägolv du föredrar kan du välja ett äkta rustikt trägolv. Det brukar vara ett av de dyraste alternativen, men du får den äkta varan och fördelarna med det. Ett äkta trägolv har sin charm och ger en hemtrevlig känsla. Varje plank är unikt och det är slitstarkt och tåligt. Man kan även få golvet att ändra utseende genom att olja in det eller måla det. När golvet har blivit slitet kan man slipa upp det och göra det som nytt igen.

Ett annat alternativ som kan likna trägolv är laminat. De tillverkas i olika kvalitéer, prisklasser och utformning. Ett dyrare laminatgolv är väldigt naturtroget, men har man tur kan man hitta ett som både har ett bra pris och som är likt ett äkta trägolv. Laminat är slitstarkt, men när det är nedslitet måste man byta det, antingen hela eller delar av det.

En av de billigaste alternativen är plastmatta. Man kan köpa en hel plastmatta eller mattbitar som ser ut som träplankor. Den här typen av golv ser oftast väldigt billig ut och är inte lika hållbar som laminat eller äkta trä. Därför måste man vara extra försiktig så att man inte spiller något på det eller råkar repa det när man flyttar möbler och liknande. Det är även lätt att limmet lossnar och skapar glipor mellan delarna och att kanterna på delarna slits efter hand.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

hotnews